Praktische info

Afspraak maken

Wij werken enkel op afspraak. Voor het maken van afspraken, kunt u terecht op het telefonisch spreekuur. Momenteel geldt er echter een aanmeldingsstop.

Telefonisch spreekuur Eksel

Voor kort overleg of voor het maken van een afspraak in de vestiging van Eksel kunt u steeds terecht op vrijdag van 13u tot 13u30 (Vicky Gielen). Het telefoonnummer is 0498 41 14 10.

Telefonisch spreekuur Bree

Voor kort overleg of voor het maken van een afspraak in de vestiging van Bree kunt u steeds terecht op woensdag van 12u30 tot 13u (Katrien Nysen). Het telefoonnummer is 0470/66 08 48.


Tarieven

Wij hanteren vaste tarieven voor een consult van 50 minuten. De kosten voor onderzoek zijn afhankelijk van de omvang. Verschillende ziekenfondsen (o.a. de christelijke, socialistische en liberale mutualiteit) komen gedeeltelijk tussen in de kosten. Wij verwijzen u graag naar uw ziekenfonds voor meer informatie.

Vicky Gielen, Lisa Maesen en Katrien Nysen zijn geconventioneerd. Dit houdt in dat bij lichte tot matige psychische klachten enkel het persoonlijk aandeel (remgeld) moet betaald worden voor een psychotherapeutische consultatie.

Wij vragen u betalingen voor consultaties contant of via mobiel betalen (Payconiq) af te handelen.